Back to reality

I'm back!

Det har blitt en sommer uten blogging og det har vært deilig! Jeg har faktisk ikke hatt overskudd eller lyst til å blogge, jeg tror faktisk jeg har jobbet litt for mye. Det blir jo kjekt når lønningen kommer, men ikke så kjekt når jobbingen foregår. Sommeren min hittil har altså bestått av jobbing frem til 28 juli. Da reiste jeg og min bror ned til hytten vår på Sørlandet, i Lillesand. Vi var der med familien i en uke og koste oss veldig. Jeg har funnet på litt av hvert og du er så heldig at du skal få høre alt jeg har gjort!Min bror, Erlend, og jeg.

Første kvelden slappet vi bare av i hytten og spiste god grillmat.

- Mitt mattips til deg: grillet krydderpølse (fra Rema 1000) i grillet hotdogsbrød. Veldig godt!  

Neste dag slappet jeg for det meste av i hytten. Vi var ute i båt en liten tur og fisket og satte krabbetegnene. Vi fikk én liten fisk..Ikke akkurat storfangst.
 
Tredje dagen på hytten gikk vi i dyreparken. Så litt på dyrene, tok tømmerrennen, gjorde litt aktiviteter og spiste litt.Her er flotte flamingoer og en løve. Jeg så også tiger, men fikk desverre ikke bilde av den. Jeg hørte den brøle og alt!
Senere hentet vi inn krabbetegnene. Vi fikk kun to krabber. Nedsig!

Ellers var vi på kino to ganger. Vi så Marmaduke og Day and night. Gøye filmer det. Den første er en barnefilm da.

Jeg var i Lillesand by to ganger og på Sørlandssenteret én gang. Har kjøpt meg et par ting, men prøvde å spare på pengene til jeg drar til Spania. Da blir det skikkelig shopping:)

Min eldste bror fikk seg faktisk kjæreste på turen! Mye kan skje på en uke;) Hun er en skikkelig søt og snill jente fra Arendal. Jeg gleder meg til hun kommer på besøk.Erlend og Charlotte.

Håper dere har hatt en fantastisk sommer, selv om ferien går alt for fort!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits