Pretty little liar

Jeg har hatt et par veldig koselige dager med venninner. Mandags kveld var jeg på Egon med mine søte. Marit, Kassandra, Birgitte og Karoline Sh. Det er jo ikke rent sjeldent vi er på Egon! Det er koselig der og god mat, så hvorfor ikke? Så jobber Marit sin skjønne snille søster der:)

Kveldens antrekk ble en skjorte fra Italia med lys dongeri bukse fra Top shop.Det er så koselig å sitte på restaurant/kafe med venninner og bare prate i evigheter.
Så mitt tips til deg for en koselig venninnekveld: Gå ut og spis!

I løpet av kvelden ble jeg tipset om en ny jenteserie: Pretty little liars. Som den seriegeeken jeg er gikk jeg rett hjem og lastet ned en episode, og det må jeg si deg; fy søren den serien er gøy! Det er en jenteserie ja, men det er også en utrolig spennende serie. Litt skummel til tider.
Mitt tips til deg ang tvserier i dag er altså "Pretty Little Liars."Jeg så to episoder før jeg la meg i to tiden. Hadde det veldig koselig for meg selv foran tv'en.I går så jeg resten av episodene som er kommet ut av sierien og slappet av hjemme. På kvelden gikk jeg ned til Kassandra på jentekveld med Kass, Karoline, Marit, Birgitte, Anne Therese og enda en Karoline. Veldig koselig. Vi spiste deilige boller som Kass hadde laget, flinking! og så Greys Anatomy og Private Practice. I dag spiste jeg lunsj med venninner, oppe hos Birgitte og søte Emilie. Veldig koselig, men måtte gå relativt tidlig fordi jeg er blitt syk. Har bare blitt dårligere og dårligere ut over dagen. Ikke noe kjekt. Det er nok min kjære som har smittet meg! Nå skal jeg holde sengen resten av dagen og morgendagen, så er jeg klar for avreise på fredag. Uansett form, jeg skal til Spania og varmen:)

Håper alle sammen har hatt en fin dag.

4 kommentarer

Heidi

11.08.2010 kl.20:24

Så gøy at du har begynt å blogge igjen! <3 Gleder meg til å lese fler innlegg! Når kommer du hjem fra Spania?

Kathy

16.08.2010 kl.18:44

Pretty Little Liars er veldig bra ja :)

22.08.2010 kl.16:44

hvor laster du ned serier og betaler du noe for det? :)

MaDammIngrid

25.08.2010 kl.21:03

Anonym: På www.megashares.com . En veldig bra side. Man betaler rundt 200kr i halvåret, men det er virkelig verdt det!

Skriv en ny kommentar

hits