Oppblåsbar fun

Dette er min femte dag i Spania og jeg nyter det. Det har vært litt skyer, men mye sol, så jeg skal ikke klage. Brunfargen blir bare ikke like sterk som i fjor;) Dagene mine tilbringer jeg stort sett i bassenget i en av mine to fantastiske badeleker.Hva skulle jeg gjort uten de? Jeg elsker å bade og synes det blir fort for varmt å ligge å sole seg på solseng. Jeg ligger for det meste i "badestolen" og leser en god bok; "The Vampire Diaries." Skal jeg sole ryggen blir det på flytemadrassen. Herligt!
Mitt soletips til deg: Ikke pin deg selv på solsengen; BAD!Vi koser oss med god mat, snop og vin og jeg gleder meg ikke til å sette kursen mot nord igjen! Tilbake til skole og jobb frister lite nå, men jeg er nok klar på søndag. Det må jeg vel være.

Det blir litt mindre blogging nå enn vanlig, grunnet et større ønske om å ligge i solen og å bade enn å sitte inne foran pc'en. Sånn er det bare. Hehe.

Miss you all!

4 kommentarer

Kathy

18.08.2010 kl.14:28

Åhh det så bare utrolig deilig ut! Og ja det er så mye mer behagelig å sole seg på en bademadrass i bassenget enn å steke på en solseng!

QB

19.08.2010 kl.11:51

This is completely random. I'm an American and I play American football. I'm more than likely going to come and play for the Storm next season and was doing some research so I googled them and your blog came up as a result. I'm guessing you don't play for them though lol. Anyways, just thought that was random and wanted to say hi. I'm not a blogger but you can get at me on facebook...search scott boer. Enjoy your trip!

MaDammIngrid

25.08.2010 kl.22:43

QB: Haha, actually, I was a cheerleader/cheerdancer for Bergen Storm. Good Luck:)

MaDammIngrid

26.08.2010 kl.01:02

Kathy: Du har skjønt det:)

Skriv en ny kommentar

hits