The Bra

Å bruke rett bh-størrelse har utrolig mye å si. Man ser så ufattelig stor forskjell på det å bruke rett størrelse i forhold til gal. Man får direkte sagt mye finere pupper i en bh som er i rett størrelse. 

                                 

Veldig mange bruker feil størrelse. Generelt bruker alt for mange en bh som er for stor rundt. En bh skal sitte stramt rundt overkroppen, og heller ha litt løsere stropper. Mange prøver å få et løft ved å stramme stroppene. Dette funker til en viss grad, men vil i lengden medføre vonde skuldre. Ved å løsne stroppene litt og heller kjøpe en størrelse mindre rundt ( f.eks 70 i stedet for 75) slipper man å få vondt i skuldrene og får i tillegg et mye bedre resultat. 

I undertøysbutikker kan du få hjelp til å finne den rette størrelsen til deg. Bh'ene er som regel dyrere i slike butikker, men ikke fortvil. Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe noe. Be om hjelp og personalet hjelper deg. Prøv på et par bh'er til du finner en størrelse som passer deg. Forhåpentligvis er dette en størrelse som selges i mange butikker. ( Som Lindex og HM ) Husk: størrelsene kan varriere fra merke til merke. Jeg bruker stort sett samme størrelse i alle merker, men må i noen tilfeller opp/ned i størrelser. 

Mange bruker feil størrelse og vet gjerne ikke om at det finnes størrelser som passer. På HM selger de standardstørrelser ( ca 65a- 80c ( har nå også d) ) Det er mange som faller utenom disse størrelsene og da vil løsningen være å gå på en butikk som spesialiserer seg på undertøy. Et eksempel i Norge er Netty. Der har de alle slags størrelser. Som sagt er nok bh'ene litt dyrere der, men fra personlig erfaring kan jeg ærlig si til dere at det er vell verdt det!

Et eksempel kan være en som bruker 75 C. I mange tilfeller kan nok denne personen bruke 70 D, DD eller E. Det høres kanskje stort ut med DD og E, men når man bruker så lite som 70 rundt blir cupen mindre. En 70 E bh ligner på en 75 C. 

                   
         
Mine favoritt bh-merker er:
- Freya
- Chantelle
- Victorias Secret ( Særlig angel )
- Passionata
- Calvin Klein

                 

Så mitt tips til deg: Finn ut hva som er DIN rette bh-størrelse, du kommer ikke til å angre!

Én kommentar

Jenny

03.09.2010 kl.19:22

hehe Victoria's Secret reddet mitt liv i alle fall :P

Skriv en ny kommentar

hits