Et komplett sett

Jeg sitter her i mørkets stund med et tonn av lekser og ingen motivasjon. Valget ble lett mellom å prøve å gjøre mer matte, selv om jeg står bom fast, eller å blogg. Bloggen vant selvfølgelig! Det er i slike situasjoner jeg virkelig unner toppbloggerne det de gjør. Så fantastisk å kunne blogge og tjene penger på det. Langt gøyere enn å gjøre matte og ikke tjene penger på det, faktisk bruke penger i og med at jeg har lån. Jaja, nå skal dette altså ikke bli et dystert innlegg så jeg viser dere helle hvilken fristelse jeg våknet opp til i dag:


Rester fra gårsdagens jentekveld. Jeg var ganske bestemt på å la være å spise noe, men da timene gikk og matten ble vanskeligere trengte jeg litt "snopemotivasjon." Jeg gikk ut og løp litt etterpå så det får vel gå greit. I morgen begynner sunnheten igjen.

Jeg var og handlet middag på lagunen i sted og der kjøpte jeg meg også den siste brikken i mitt puslespill; Godisskålen, så nå har jeg et komplett rosa sett. (Jeg tror ihvertfall ikke det finnes fler rosa gjenstander.)
Jeg gikk lenge og tenkte at jeg ikke gadd å kjøpe godisskålen, i og med at jeg hadde snacksskålen. Men plutselig en dag gikk det opp for meg at i snacksskålen skal man sikkert ha nøtter og slikt, og i godisen ha snop. Det blir ihvertfall slik hos meg.  Det er søte og veldig praktiske skåler. De har også søte små skåler det står egg på, altså eggeglass, men de finnes bare i hvit.

Nå får jeg sette i gang med middagen, som i dag er taco, som nok ikke kommer som en bombe for mange. Taco er min livrett, ingenting å si på det. Jeg skal virkelig kose meg med taco, Greys og Medium, og glemme alt hatet jeg har mot matte. Altså, dumme meg som tenkte at hatet mitt mot matte bare var på videregående, at "nå har jeg jo vokst". FEIL, har man en gang hatet matte, vil man alltid hate mate! Hehe;) Mitt tips til deg; dropp matte!

Nå må du ha en kjempekoselig kveld. La den ultimate tvdagen fortsette! I <3 tirsdager: Gossip Girl, 90210, Greys Anatomy og Medium( og vel var det bedre da Privat practic gikk). Og forresten, til dere som enda ikke har sett GG, gled dere, det var en veldig gøy episode.

5 kommentarer

Veronica S

28.09.2010 kl.21:31

De skålene er så sykt fine, har i sort og hvitt selv;)

Cupcakes og champagne

30.09.2010 kl.09:26

Ble sykt fristet av bildene.. nam, non-stop og smågodt OG kanelboller! *sikle*

Liker skålene godt, men synes de er litt dyre så klarer ikke helt å få meg selv til å kjøpe de - ennå!

MaDammIngrid

30.09.2010 kl.10:39

Cupcakes og champagne:Hehe, lover det var godt;) Du kan ønske deg skåler til bursdagen, jeg fikk noen av mine til jul/bursdag:)

Siri

05.10.2010 kl.11:10

Jeg har godteri i min "snacks" skål, burde jeg kjøpe "Godis" skål også? Synes kanskje den er litt stor, spiser ikke så mye godteri. Er du glad i smågodt?

MaDammIngrid

05.10.2010 kl.11:35

Siri: Det går jo helt fint an å ha snop i snacksen også, tror det er det de fleste gjør:) Jeg måtte bare ha en unnskyldning til å ha begge, for jeg liker å ha alt i et sett;) Godisskålen er ganske stor ja! Jeg liker veldig godt smågodt, men spiser nok ikke like mye som skålen rommer.

Skriv en ny kommentar

hits