Middelhavsfisk

Middelhavsfisk:

700 gr hvit fiskefilet (torsk, pangasus e.l.)
3-5 poteter
2 løk
olivenolje
2 fedd hvitløk
2 bx tomater, hakkete
litt vann salt & pepper

Sett ovnen på 190 gr C.
Potetene kokes i 15 min. Løken stekes med presset hvitløk på svak varme til den er myk og blank. I en ildfast form med litt olivenolje i bunnen legges lagvis med skivede poteter, løk, og fiskefilet. Avslutt med poteter øverst. Hell over to bokser tomater blandet med litt olivenolje og noen spiseskjeer vann. Stekes i ovnen i 30-35 min.
Nytes med god hvitvin, eventuelt mozell el cider;-)


Her valgte jeg å legge litt ost på toppen.

Jeg fikk oppskriften fra min stemamma, etter hun serverte det til middag en gang for lenge siden. Håper det smaker.



3 kommentarer

missM

03.10.2010 kl.15:53

Mmmmm, det så så godt ut. Og jeg er så sulten og litt hangover fra i går, og nå orker jeg ikke lage mat, kan du sende over litt av det der eller ;) Tror jeg må legge den til favoritter så det kan lages til middag en dag jeg har kapasitet ;)

Marit

03.10.2010 kl.18:21

NAM! Det så sykt godt ut:)

MaDammIngrid

04.10.2010 kl.09:28

missM:Hehe, jeg skulle gjerne ha sendt over litt;) Lag det en dag du orker, er ganske så lett egentlig:)

Skriv en ny kommentar

hits