Middelhavsfisk

Middelhavsfisk:

700 gr hvit fiskefilet (torsk, pangasus e.l.)
3-5 poteter
2 lk
olivenolje
2 fedd hvitlk
2 bx tomater, hakkete
litt vann salt & pepper

Sett ovnen p 190 gr C.
Potetene kokes i 15 min. Lken stekes med presset hvitlk p svak varme til den er myk og blank. I en ildfastform med litt olivenolje i bunnen legges lagvis med skivede poteter, lk, og fiskefilet. Avslutt med poteter verst. Hell over to bokser tomater blandet med litt olivenolje og noen spiseskjeer vann. Stekes i ovnen i 30-35 min.
Nytes med god hvitvin, eventuelt mozell el cider;-)


Her valgte jeg legge litt ost p toppen.

Jeg fikk oppskriften fra min stemamma, etter hun serverte det til middag en gang for lenge siden. Hper det smaker.



3 kommentarer

missM

03.10.2010 kl.15:53

Mmmmm, det s s godt ut. Og jeg er s sulten og litt hangover fra i gr, og n orker jeg ikke lage mat, kan du sende over litt av det der eller ;) Tror jeg m legge den til favoritter s det kan lages til middag en dag jeg har kapasitet ;)

Marit

03.10.2010 kl.18:21

NAM! Det s sykt godt ut:)

MaDammIngrid

04.10.2010 kl.09:28

missM:Hehe, jeg skulle gjerne ha sendt over litt;) Lag det en dag du orker, er ganske s lett egentlig:)

Skriv en ny kommentar

hits