Wintertan

Det går mot mørkere tider og sommerfargen begynner å falme. Jeg føler i hvertfall det er på tide å friske opp brunfargen litt. Det er begrenset for hvor mye sol høsten og vinteren har å by på, så da må alternative metoder benyttes.

Det går selvfølgelig an å ta solarium. Det er veldig deilig og bra for deg med en liten dose "sol", men det er ikke bra å ta for mye solarium.

Selvbruning er kjapt, trygt og billig. Fargen kan nok vare litt kortere enn fargen du får fra solarium, men er et veldig godt alternativ.

Tre gode eksempler på selvbruningsprodukter:

- Dior Self Tanner Shimmering Glow

Dette er en gelkrem som er lett å smøre på og den trekker raskt inn i huden. Den har en gulaktig farge noe som er positivt fordi du da ser hvor du har smurt deg og får følelsen av å få farge med en gang. Den lukter lite. Resultatet blir en gylden hudtone med et hint av glitter. Pris: rundt 315 kr.- Clarins Delectable Self Tanning Mousse

Denne lukter veldig godt og er lett å fordele jevnt  utover huden. Også denne trekker fort inn i huden, men full effekt ser du først dagen etterpå. Resultatet er gylden hud med en nydelig glød. Det er solfaktor 15 i moussen, som også virker pleiende, nærende og er full av fuktighet. Pris: rundt 350 kr.

- Estée Lauder Golden Perfection Self-Tanning Spray for Body

Det er en spray som er lett å bruke, tyntflytende og lett produkt som trekker fort inn i huden. Sprayen lukter litt mer selvbruning enn de andre, men gir et flott resultat. Også her blir resultatet en gydlen hud. Full effekt kan du se dagen etter. Sprayfunksjonen gjør det lett å avpasse mengden; jo mer produkt, desto dypere farge. Pris: rundt 250 kr.

Kilde: Rouge

Hvis du skal bruke selvbruning er det veldig lurt med en peeling før du starter. Selvbruning virker bare i det øverste hudlaget, så jo færre døde hudceller du har, jo lengre vil brunfargen vare. For å få en jevn farge er det også viktig å smøre kroppen med bodylotion før du starter, da vil kroppen ha en jevn fuktighet. Jo tykkere lag du smører, jo dypere farge får du. Er du bekymret for at fargen skal bli for sterk er en løsning å blande selvbruningskremen med en bodylotion. Fargen vil da vare i ca 4-5 dager.


Kilde bilde.

Enjoy your fabulous tan!

Én kommentar

Greit at det finnes selvtanning! Prøver å ta litt sol også, er ikke fint hvis man er hvit og smører seg med selvtanning !

sv; Jeg har kjøpt den på Gina Tricot!

Skriv en ny kommentar

hits