Innkjøp av utstyr

Da var det på tide med nytt innlegg om scrapbooking, og denne gangen vil jeg gi dere tips om hvor dere kan kjøpe utstyr.

Mitt absolutt favorittsted er faktisk Nille. De selger utrolig mye fint til scrapbooking og i tillegg er det billig. Kunne ikke blitt bedre. Der selger de fine ark, klistremerker, lim, dobbelsidig teip-lim i firkanter, album ++



Dette er eksempler på klistremerker jeg har kjøpt der. Veldig fine. Jeg tror de er importert fra USA.

Ellers finner du endel på Binders, eller Staples. Der har de også litt mer "heavy utstyr", som bokstavpresse ( sånn at du kan klippe ut bokstaver lett) , "bilde-kutter" +++

Fotoknudsen liker jeg også ganske så godt. Her kan det bli litt dyrere, men de har ganske ofte tilbud. De har i hvertfall mye fine klistremerker der. For eksempel:



Ellers har de jo mye utstyr i hobbybutikker og bokhandlere, og andre fotobutikker. Det er dyrere der, men av og til er det vell verdt det. De har ofte utrolig fine ting, særlig Panduro. Vær kreativ, ikke bare bruk klistremerker. Alt kan brukes, servietter, bånd, perler, stoffbiter, glitter++ Dette finner du da over alt.

Penner liker jeg best å kjøpe på fotoknudsen. De har en type jeg liker veldig godt: " Hi-text metal marker". Anbefales! Også bruker jeg kaligrafipenner, svarte.




Alle klistremerkene er fra Nille. Gå på NILLE!

5 kommentarer

11.10.2010 kl.21:03

tjener du noe på bloggen? :) liker veldig godt bloggen din, utrolig mye spennende lesestoff :)

Siri

12.10.2010 kl.22:11

kjøpte du det starbucksklistremerke også på Nille? eller tok du det med? skulle du ønske starbucks kom til norge?

Cupcakes og Champagne

13.10.2010 kl.14:51

Så flink du er :)

Liker så godt det du har gjort og fått til. Ser så profft ut!

Takk for gode tips om hvor man kan kjøpe utstyr!

MaDammIngrid

14.10.2010 kl.16:50

Anonym:Tusen takk:)Jeg tjener ingenting på bloggen. Det er bare en hobby, og en slags dagbok:)

MaDammIngrid

14.10.2010 kl.16:52

Siri: Det er ikke et klistremerke, det er den pappen som er rundt koppene på starbucks. Jeg tok den med hjem, med tanke på album;) Ja! jeg kunne virkelig ønske starbucks kom til norge!

Skriv en ny kommentar

hits