Oslo olala + dronning GAGA!

Nå er jeg hjemme fra Oslo og har hatt en helt fantastisk tur! Mitt inntrykk av Oslo har vært ganske så feil. Det er jo nærmest en storby med veldig gode shoppingmuligheter. Mye liv og fint vær. Det eneste negative med Oslo er at jeg ikke hadde turt å gå alene ute om kveldene.

Etter en lang togtur ankom vi Oslo kl halv tre og dro selvfølgelig rett på shopping. Mer nøyaktig: rett på Zara. Der var det fullt kaos. Har aldri sett så mange folk inni én butikk og så mye rot, men allikevel kom vi alle ut med en pose hver.


Etter shoppingen gikk vi for å spise på Fridays og da vi passerte Grand Hotel var en hel folkemengde samlet seg utenfor i håp om å møte på selveste Lady Gaga, som var æresgjest på hotellet. Megafansene, som vi er, måtte bli stående en stund for å se om hun kom, men etter 20 min og ingen bil i sikte gadd vi ikke å vente mer så vi gikk videre til Fridays.


Der var det selvfølgelig ventetid så vi ventet i baren med en deilig Strawberry daiquiri.

Vi hadde ikke helt klare planer for kvelden og heller ikke peiling på hvilke steder som var verdt å besøke så jeg sendte min mamma sin fetter Carl Fredrik ( Calle fra Raske menn) en sms og spurte om tips. Istedet for å gi noen tips tilbød han oss billetter til deres show den kvelden og vi takket selvfølgelig ja. Gratis billetter til Raske Menn, for en fantastisk gøy uventet vri på kvelden:) Så vi spiste i en fei og trasket mot hotellet for å gjøre oss klar. Klokken var over halv åtte, men Oslo City var fortsatt åpen så vi tok en svipptur innom for å gå på narvesen. Da vi var der inne ringte Karianna( som også var i Oslo i helgen) og sa hun hadde fått oss på listen på it-stedet Emil&Samuel, hvor det visst skulle være noe MTV party og dresscode var kjole. Jeg hadde ikke tatt med meg noen kjoler så da måtte jeg kjøpe en kjole i all hast. Flaks at Oslo City var fortsatt åpen! Jeg kjøpte en kjole på sikkert under fem minutter, og ble faktisk veldig fornøyd. Utrolig! Enda en gøy og uventet vri på kvelden.

Vi stormet hjem, gjorde oss klar og hoppet i en taxi.Iselin, også i ny fin kjole.Vi ankom Edderkoppen teater, gikk i billettluken og der lå konvolutten med billettene våre. Helt supert!


Klar for show.


Det var et ufattelig morsomt show. Jeg anbefaler alle å se det! Vi lo oss ihjel. Tusen takk Calle, You're the best!


Etter showet møtte vi Karianna og hennes venninner og noen venninner av Iselin, så gikk vi samlet til Emil & Samuel. Det var et ganske stort sted med en stor uteavdeling(med "tak" over). Det var til og med underholdning:

Lettkledde damer som danset, meget spesielt! Det var mange spesielle folk der og vi så ikke helt det store av kjendiser. Vi så Triana, som egentlig bare så helt grusom ut. Forferdelig sminke og like stygge klær.Vi drakk hver vår drink og pratet litt så gikk vi ganske tidlig hjem Vi var trøtte etter en lang dag og måtte ha litt energi igjen til neste dag og konserten!


Photoshoot på hjemeien er en klassiker, her: meg og Iselin med veldig vondt i bena.


Oss veldig fornøyd med å ligge i sengen uten de vonde skoene med deilig nattmat.


Ny dag, nye muligheter. Siden det var søndag bestemnte vi oss for å gå på Grünerløkka i vintagebutikker som skulle være åpen. Vi hadde jo ikke peiling på hvor vi skulle gå så vi fant oss et kart og orienterte oss frem.Grünerløkka på en søndag i strålende sol var skikkelig koselig. Der var det virkelig liv.


Vi kom også over et loppemarked som jeg tror de kalte Blåmarked. Vi kjøpte ingen ting, men det var artig å få med seg.


Etter markedet gikk vi videre i Grünerløkka og fan tilfeldigvis en butikk jeg hadde hatt kjempelyst å gå i: Frøken Dianas Salonger. Jeg har virkelig fått et nytt syn på vintage! Det er jo kjempegøy når det er skikkelige butikker. Vi har jo ingenting i Bergen som nærmer seg denne butikken engang! Der inne kunne man finne fullt av skatter. Jeg kjøpte meg en fin stor ring.
Alle klærene var hengt pent opp på slike fine perlehengere. Så gjennomført vettu!

Jeg anbefaler deg virkelig å gå i denne butikken om du er i Oslo. http://frokendianassalonger.no/ 


Vi fant et vindu med en kjole laget av avispapir. Stilig?

Vi spiste en herlig middag på Hard Rock før vi gikk hjem på hotellet for å drikke litt vin og gjøre oss klar for konserten. Jenny og en venninne skulle også være med på konserten så de kom opp til oss og vorset litt med oss. Det var så kjekt å se Jenny igjen! My dear sister, som bor i Danmark, det var et kjært gjensyn.


Tre jenter klar for konsert!
Vi orket ikke å stå i kø i kulden, for gjett om det var kaldt der i helgen, så vi kom litt sent og fikk derfor helt ok plasser. Ikke særlig langt fremme, men heller ikke for langt bak. Vi så ganske så bra.Jeg må bare si, Gaga må være en av tidenes tøffeste artister. Hun er så utrolig kul! Ingen hemninger og hun gjentok utallige ganger: " I love you so very fucking much" "my little monsters". Åh, hun er så kul, og det går nesten ikke an å beskrive det. Ikke bare det, hun har også en fantastisk stemme. Hun sang live i nesten to timer uten en eneste sur tone. Dette var på samme tid som hun danset og showet hele tiden. Hun hadde de sykeste kulissene og flere inspirerende antrekk. Dette er en dame du virkelig bør se live! Hun fikk virkelig med seg publikum og snakket masse til oss. Helt fantastisk.

Oss helt i ekstase!


Vi var i hundre etter konserten og oppe på rommet satt vi på musikken hennes. Kassandra hoppet opp i sengen for å danse og plutselig knakk den.

Kassandra knakk sengen på Plaza;) You go girl!

Som dere sikkert skjønner har vi kost oss masse. Det har vært en eventfull tur og jeg ser allerede frem til neste tur til Oslo.

4 kommentarer

Kassa

20.10.2010 kl.14:04

åååå JEG SAVNER DET SÅNN! Vi skal ikke bare dra tilbake neste helg da :P

Godt med litt blogg innlegg når eksamenslesing står høyt (garantert ikke øverts) på listen :).

<3 <3 K

Heidi

22.10.2010 kl.11:08

Åh, det så ut som dere hadde en kjempefin tur! :D

Iselin

23.10.2010 kl.09:31

ÅHH ELSK! Så kjekt at du bloget dette, lagret straksens!!! Men du, nesste helg; JEG ER KLAR! Men jeg har hørt at Stavanger skal ha så masse fine interiørbutikk skatter, hva med å båte ned der i november!!! Vi trenger eksamens inspirasjon, GOD IDE AV MEG!

MaDammIngrid

23.10.2010 kl.12:31

Iselin:Veldig god ide:) Gleder meg allerede!!

Skriv en ny kommentar

hits