Beautiful skin

Det er viktig å ta vare på huden sin og rense den hver morgen og kveld. Hvem ønsker seg vel ikke ren og sunn hud? Det kan til tider bli et tiltak å rense huden, men det er viktig å ikke la være å gjøre det. Gjør det om til en rutine å rense huden, det gjør prosessen lettere. Og det tar jo ikke lange tiden, to minutter ekstra på badet er vel verdt det hvis det resulterer i vakker hud og mindre rynker.

Jeg har funnet en facial cleanser som jeg er veldig fornøyd med. Den er fra The Body Shop og heter Aloe Calming Facial Cleanser, i tillegg bruker jeg en toner i samme serien for å renser hunden skikkelig. Den heter Aloe Calming Toner. Det finnes fler produkter i denne Aloeserien som jeg enda ikke har prøvd.

 Dette er de to produktene jeg bruker.

 En annen cleanser for ansiktet jeg er ganske så fornøyd med er Ole Henriksen sin:

                          
Jeg synes ikke den er like mild som den fra The Body Shop, men den er god og dufter av appelsin. Jeg føler den gir huden energi, noe som forårsakes av sitrus.

Man bør peele huden en til to ganger i uken, både ansiktet og kroppen. Ansiktspeelingen jeg bruker er denne:
       

Til peeling/rensing av kroppen bruker jeg for tiden Biotherm Oil Therapy - Shower oil. Et produkt jeg er fornøyd med. 
                    
Jeg vet at Mary Kay har et utrolig godt peeling produkt for ansiktet med et serum/krem man smører på etter behandlingen. Jeg har forøvrig ikke dette, har bare prøvd mamma sin, men anbefaler det på det sterkeste. Det skal være veldig effektivt på porer. De tilbyr også et fantastisk håndpeeling sett.


Til venstre ser du håndsettet ( oransje ) og til høyre ansiktssettet.


Husk at det er viktig å smøre huden med fuktighetskrem etter man har peelet den. Fuktighetskremen jeg bruker i ansiktet er Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Oil-Free.   
Fuktighetskrem bør man selvfølgelig velge utifra hvilke type hud man har ( noe som egentlig gjelder alle ansiktsprodukter, men som er spesielt viktig ved valg av fuktighetskrem ). Man bør også smøre huden både morgen og kveld. Om kvelden bruker mange nattkrem,men det har ikke jeg begynt med det enda. Jeg kan derfor ikke gi dere tips basert på min erfaring, men har hørt at Lancôme har både god nattkrem og øyekrem. Jeg mangler også eraring rundt bodylotion, da jeg er veldig dårlig til å buke dette, så jeg velger derfor å ikke gi dere noe tips rundt dette. Det eneste jeg vil nevne er at det er deilig å bruke en bodylotion i samme serie som parfymen du bruker. Dette fremmer en herlig lengrevarende duft.Til slutt vil jeg nevne at også leppene fortjener god behandling. Det er noe jeg har blogget om før og du finner tips for leppene her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits