My night

Hei folkens.

Jeg føler det er lenge siden jeg har skrevet personlig til dere, så nå får dere en liten oppdatering.

Jeg har hatt endel fri i det siste for jeg har ikke fått tilbud om så alt for mange vakter, og de jeg har fått tilbud om har selvfølgelig vært på dager jeg ikke har hatt mulighet til å jobbe. Så jeg har nytt dagene med tv, rydding i leilighet, pyntet til jul, lunsjet med venner og familie, shoppet julegaver, funnet på ting om kveldene, ja i det hele tatt nytt livet. Jeg merker at jeg begynner å bli litt rastløs og litt lei av fri så da passer det utmerket bra at jeg har fått litt vakter fremover. ( For jeg sier faktisk ja til vakter;) ) Er jo heller ikke dumt å tjene litt penger.

I går var jeg kraftig redusert etter lørdagens julebord som for øvrig var veldig gøy. Jeg storkoste meg, både på danse gulvet og ellers:) Maten var også nydelig. I dag lunsjet jeg med mamsen og gikk i et par butikker, mens i kveld var jeg på ost og vin kveld hos min tante Linda. Familiens ladies var samlet for å feire 45års dagen hennes. Veldig koselig!

Nå slapper jeg bare av i sofaen og ser på Cold Case før jeg skal legge meg. Døgnrytmen min er ikke helt bra for tiden. Blir litt sene kvelder og sene morgener, for hvorfor skal jeg stå tidlig opp når jeg kan sove lenge? Hehe, selv om jeg har funnet ut at det er veldig deilig å stå opp i rimelig tid og få litt mer ut av dagen. Jeg skal på jobb i morgen så legger meg nok snart.


Jeg bor i joggebukser når jeg er hjemme. Denne er Bjørn Borg ( Flanell ), kan anbefales, den er veldig god å gå i. Calvin Klein har lignende bukser, de er også himmelsk gode!

Håper alt står bra til med dere, kjære lesere. Nå må dere sove godt og drømme søtt:)

Én kommentar

Lizbeth Osnes

14.12.2010 kl.02:07

Åh, den buksa så god ut ja :) Håper du får sove godt, og at det blir flere muligheter til jobbing for deg =)

Skriv en ny kommentar

hits