Tron Legacy

I går var André og jeg på kino og så Tron Legacy. Jeg har hatt lyst å se den lenge og endelig fikk jeg sett den. Det er jeg glad jeg gjorde for jeg synes den var kjempebra jeg:) Jeg liker jo litt sånne scifi/eventyr filmer. For eksempel Iron Man, jeg eelsker de filmene, og denne var litt i samme duren. Seff ikke helt det samme, men veldig gøy selv om. Jeg tror det er bedre at dere bare ser traileren under enn at jeg skal beskrive hva den handler om. 

Haha, av og til har jeg litt "guttete" smak på filmer:P Jeg liker action, scifi og eventyr jeg:) Liker jo også drama og romantikk.

Jeg er ikke særlig begeistret for film i 3d så pleier alltid å se filmer i 2d. Jeg synes ikke 3d'en kinoene tilbyr er særlig bra, fargene blir svakere og av og til er noe litt uklart. Kanksje det bare en mine øyne som ikke er laget for 3d, særlig ikke når jeg velger å ha briller( som jeg bruker) under 3dbrillene. Den dag vi kan se 3d uten å ha briller på skal jeg bli imponert. Tron Legacy er jo et 3deventyr som ikke gikk på kino i 2d, så jeg hadde faktisk ingen valg, jeg måtte se filmen i 3d, men det gjorde faktisk ikke noe. Jeg droppet mine egne briller og så egentlig ganske så bra. Det eneste jeg ikke likte var at fargene ble svakere, men ellers var det egentlig kjekt å se den i 3d.

4 kommentarer

Ine Hansen

13.01.2011 kl.16:04

Fantasy og sci-fi er jo supert! Ingenting som slår en god B-film fantasy dager derpå! Uheldigvis har Oslo kino havnet på feil fot med Disney, så Tron Legacy blir ikke sendt her i det hele tatt :/

MaDammIngrid

14.01.2011 kl.13:43

Ine Hansen: Ånei, så kjipt! Hvordan kan det gå an å drive en kino uten å vise Disneyfilmer?

Ine Hansen

20.01.2011 kl.11:13

Er visst noe med 2 for 1 ordningen netcom har på tirsdager. Disney liker tydeligvis ikke at det er mulig å gå billigere på kino her, så da nektet de å sende Tron.. det til tross for at oslo kino tilbød seg å sende filmen flere ganger eller dekke et eventuelt tap. Så det e Disney som e vanskelige her :/

MaDammIngrid

20.01.2011 kl.21:57

Ine Hansen:I see. Ikke bra, men du må se filmen når den kommer på dvd da:)

Skriv en ny kommentar

hits