Update

En liten update:

- Siden sist har jeg altså jobbet dag inn og dag ut på MAC. Jeg var i Oslo en uke i mars på Basic training, det var helt fantastisk. Jeg lærte masse om makeup, teknikker, fargeteori, kundebehandling o.l. Jeg elsker jobben og alt som følger med. Folkene jeg jobber med er så entusiastiske og ufattelig snille! Everyone in MAC is fabulouse!

- Jeg feiret 24års dagen min med min venninne Marit. Vi stelte i stand en 20talls fest som var utrolig vellykket. Alle hadde kledd seg ut og musikken hadde preg av 20 tallet. Så gøy har jeg ikke hatt det på lenge:


All the girls.

- Jeg hadde to totalt bomturer! 1: Skulle til Mjølfjell. Dro til voss og måtte snu pga klink is mellom voss og mjølfjell.

2: Skulle til Danmark og besøke my darling sister. Vi kjørte til Kristiansand, overnattet, tok båten halvveis til Hirtshals og så måtte den snu pga storm i Hirtshals, så da kjørte vi hjem igjen fra Kristiansand ( i FULL vind ). Oh yeah, to flotte turer;)

- Vi har feiret mamma sin 50årsdag. Jeg laget tale og album:) Kjempekos!

Nå kommer jeg ikke på så mye mer, selv om det nok har skjedd masse siden sist. Dere skal heller få oppdateringer etterhvert. På torsdag drar jeg til Oslo igjen på update med jobben. Det gleder jeg meg masse til! Da får jeg vite alt som kommer fremover:):)

Natta folkens!Én kommentar

Jenny

18.04.2011 kl.22:39

Glad for å høre at det fortsatt går fint i jobben :) Jeg er fremdeles lei meg for at dere ikke fikk kommet på besøk altså!! Savner deg søde! xo

Skriv en ny kommentar

hits