Transform me

Hei folkens. Nå tenker jeg å begynne å blogge litt igjen. Savner det, er kjekt å blogge, men jeg har desverre ikke hatt tid det siste halvåret. Jobben på MAC har tatt all min tid. Den lille fritiden jeg har hatt har jeg valgt å tilbringe med venner og familie. Jeg har lært og opplevd masse spennende i tiden min hos MAC, men har sagt opp stillingen min og skal til høsten tilbake  på skolen. Det gleder jeg meg veldig til og da blir det nok også tid til blogging.

Det som skjedde i går var en tragedie og for å være helt ærlig orker jeg verken å snakke eller å skrive om det. Derfor velger jeg heller å blogge om mitt og Kassandra sitt kinobesøk på torsdag.

Vi hadde en veldig koselig tur på kino hvor vi så Transformers 3.Jeg synes filmen var veldig spennende. Det var en mengde action i fimen og det er jo standard transformers film. Jeg var litt skeptisk på forhånd, da jeg hørte at Megan Fox ikke skulle spille i denne filmen, men derimot en ny jente. Jeg er ikke særlig fan av utbytting av rolleinnehavere, men det viste seg at hun nye ikke spilte rollen til Megan, så da gikk det fint. Hun nye skuespilleren var jo drop dead gorgeous! Kanskje ikke så rart, i og med at hun er en Victoria's Secret modell. Tror jeg likte hun bedre enn Megan jeg.


Jeg ble helt forelsket i kjolen hun har på seg her!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits